Proizvedena od najboljih sorti kajsija iz našeg voćnjaka, prethodno očišćenih od koštica. Posle kontrolisanog procesa fermentacije pečena u bakarnim kazanima.
Pažljivo pripremljena po receptu starih majstora. Pečena i prepečena na tradicionalan način u bakarnim kazanima. Čuvana i negovana u hrastovom buretu najmanje godinu dana.
Satkana od čistih plodova kruške sorte „Williams“ uzbrane u sopstvenim voćnjacima. Nakon dvostruke destilacije odlaže se najmanje godinu dana pre plasmana na tržište.
Proizvedena od pažljivo biranih plodova naših najzastupljenijih sorti jabuka iz našeg voćnjaka. Pečena i prepečena na poseban način u bakarnim kazanima.
Proizvedena po specijalnom receptu od najkvalitetnijih sorti leskovačke i vranjske dunje, karakterističnog mirisa i arome. Negovana i čuvana u hrastovom buretu najmanje godinu dana.
Vrhunska rakija proizvedena od najkvalitetnih sorti grožđa sa vojvođanskih ravnica. Pečena i prepečena u bakarnim kazanima. Negovana i čuvana u hrastovom buretu najmanje godinu dana. Poseduje providnu zlatnu nijansu.
Liker od višnje se na području banatskih ravnica već tradicionalno pravi u skoro svim domaćinstvima. Stari bakin recept, zrele višnje, malo alkohola, malo šećera i puno sunca… čini sve što je potrebno za savršen liker.
Slatki i neodoljivi liker „Malina“ vrlo je popularan proizvod destilerije. Njegov prefinjeni ukus koji dugo traje i nizak sadržaj alkohola, čine ovo piće osvežavajućim i vrlo pitkim.
Specijalni liker sa dodatkom meda, pripremljen je po porodičnom receptu i posebno je negovan proizvod destilerije. Žutu medovaču karakteriše bagremov med, dok crvenu posebnom čini livadski med, cimet i lekovito bilje.