Naši proizvodi

Kajsija
Proizvedena od najboljih sorti kajsija iz našeg voćnjaka, prethodno očišćenih od koštica.
Posle kontrolisanog procesa fermentacije pečena u bakarnim kazanima.

Šljiva
Pripremljena po receptu starih majstora.
Pečena i prepečena u bakarnim kazanima.
Svrstana među nabolje koje se mogu pronaći na našem području.

Žuta šljiva
Pažljivo pripremljena po receptu starih majstora. Pečena i prepečena na tradicionalan način u bakarnim kazanima.
Čuvana i negovana u hrastovom buretu najmanje godinu dana.

Kruška Vilijamovka
Satkana od čistih plodova kruške sorte „Williams“ uzbrane u sopstvenim voćnjacima.
Nakon dvostruke destilacije odlaže se najmanje godinu dana pre plasmana na tržište.

Jabuka
Proizvedena od pažljivo biranih plodova naših najzastupljenijih sorti jabuka iz našeg voćnjaka.
Pečena i prepečena na poseban način u bakarnim kazanima.

Dunja
Proizvedena od kvalitetnih sorti leskovačke i vranjske dunje, karakterističnog mirisa i arome.
Pre plasmana na tržište odleži namanje godinu dana.

Žuta dunja
Proizvedena po specijalnom receptu od najkvalitetnijih sorti leskovačke i vranjske dunje, karakterističnog mirisa i arome.
Negovana i čuvana u hrastovom buretu najmanje godinu dana.

Loza
Proizvedena od kvalitetnih sorti grožđa sa vojvođanskih ravnica.
Pečena i prepečena u bakarnim kazanima. Sazreva godinu dana u inox posudama.

Žuta loza
Vrhunska rakija proizvedena od najkvalitetnih sorti grožđa sa vojvođanskih ravnica.
Pečena i prepečena u bakarnim kazanima. Negovana i čuvana u hrastovom buretu najmanje godinu dana. Poseduje providnu zlatnu nijansu.

Višnja
Liker od višnje se na području banatskih ravnica već tradicionalno pravi u skoro svim domaćinstvima.
Stari bakin recept, zrele višnje, malo alkohola, malo šećera i puno sunca… čini sve što je potrebno za savršen liker.

Malina
Slatki i neodoljivi liker „Malina“ vrlo je popularan proizvod destilerije.
Njegov prefinjeni ukus koji dugo traje i nizak sadržaj alkohola, čine ovo piće osvežavajućim i vrlo pitkim.

Med
Specijalni liker sa dodatkom meda, pripremljen je po porodičnom receptu i posebno je negovan proizvod destilerije.
Žutu medovaču karakteriše bagremov med, dok crvenu posebnom čini livadski med, cimet i lekovito bilje.